perjantai 4. marraskuuta 2016

Nordnetin kampanja: Välityspalkkiot 0€ S&P 500-indeksin osakkeilla

Näin USA:n presidentinvaalien kynnyksellä Nordnet aloitti kampanjan "Katseet nyt USA:ssa". Kauppaa voi käydä 0€ välityspalkkion 3.11-11.11.2016 S&P 500 -indeksin osakkeilla. Mahtavaa!! Nordnet on aktivoitunut tarjousten kanssa, koska viimeksi elokuussa jenkkeihin pääsi sijoittamaan edullisemmin. Nyt asiakas saa valita vielä suuremmasta joukosta yhtiöitä.


Osakkeeni Nordnetissä.

Harmittaa, ettei ole tarpeeksi käteistä tällä hetkellä, jotta voisin avata uuden position. Palkkapäivä on kuun puolivälissä ja veronpalautukset tulevat vasta kuun lopussa. Tietysti voisin aktivoida superluoton ja käyttää edullista velkarahaa. 

Ostan varmaan jotain osaketta, jota Nordnetin salkusta jo löytyy. Näin vältyn siltä, etten kampanjan jälkeen pääse pienestä määrästä osakkeita eroon järkevin hinnoin. Olen kuluneen syksyn aikana ostanut Nordeassa lisää Johnson & Johnsonia, Cokista ja Altriaa. 


Todennäköisesti lisään kampanjasta Johnson & Johnsonia ja Cokista, koska niiden paino salkussa on matala ja JNJ on tullut 120 dollarin alapuolelle. Emerson Electriciä saisi myös edullisemmin kuin kesäkuussa, mutta vain 1,1% osingonkorotus tällä viikolla pistää mietityttämään.

Avaa tili Nordnetissä *niin pääset mukaan. Miten sinä ajattelit hyödyntää kampanjan?





4 kommenttia:

  1. Mä olen iskenyt silmäni Wells Fargoon, sitä tuli ostettua muutama kappale elokuussa Nordnetin edellisen kampanjan aikana. Mielestäni se oli sillon jo sopuhintainen, ja nyt on tultu vielä pari prossaa alemmas. WFC:hän ryvettyi kriisissä nyt syksyllä ja vaalien tuoma epävarmuuskin varmaan painaa kursseja alaspäin. Minä uskon että vaaleja tulee ja menee, ja ihminen on lyhytmuistinen eläin, eli nyt on hyvä aika kasvattaa positiota :)

    VastaaPoista
  2. Täytyykin tutustua tarkemmin yhtiöön. Sen verran olen seurannut, että toimitusjohtaja sai kenkää, mutta Buffet ei vielä ole kommentoinut pankin tekemisiä.

    Aika vaisu reaktio vaalien jälkeen pörssissä. Saa nähdä miten pörssit avaavat Yhdysvalloissa. Ehkä tästä alkaa pidempi laskutrendi ja ostopaikkoja aukeaa vielä lisää talven aikana.

    Ps. lisäsin sinut bloglistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Viime keskiviikko meni tosiaan ihan nysväämiseksi: tarkoitus oli ostaa, mutta kun pääsin töistä kotiin niin WFC olikin jo 3% plussalla ja nousi tasaisesti koko viikon ja nousua oli lopulta yli 10 % niin osta siinä sitten. Toki mukavaa jo olemassa olevan position kannalta, mutta kuitenkin....

      Lisäsin myös sinut omiin kirjanmerkkeihini, koskaan ei voi olla liikaa mielenkiintoisia säästö-&sijoitusblogeja lukulistalla :)

      Poista
  3. Harmillista, koska sulla näyttää olevan paljon käteistä salkussa:/ Aika moni pankki- ja vakuutusyhtiö nousi viime viikolla. Itse ajattelin vielä jossain vaiheessa lisätä Sampoa tai Nordeaa, vaikka ovat paljon nousseet.

    VastaaPoista